Witam, zastanawiam się nad zakupem takich rolet na tylną szybę oraz boczne, i mam pytanie czy ktoś z was montował to w O1? , jakiś patent na montaż ? Jakieś opinie z użytkowania? Dziękuje za wszelkie odpowiedzi i sugestie ::
super dzięki a masz te na tylną szybę? myślałem żeby umieścić ją na tylnej obudowie klapy i przypiąć do haczyków które zamontuje w tylnej części podsufitki? nie wiem czy dobrze czy źzle
Ja przykręciłem roletę zaraz za zagłówkami, do tych półek gdzie zamontowane są głośniki, a u góry na haczyki. (tam jest miejsce koło stopu na szybie) Jak dawałem roletę wzdłuż, to prawie nic nie było widać przez szybę, a tak słońce nie święci a ja widzę kto mnie goni
a nie przeszkadza Ci to w otwieraniu klapy? przecież półka się unosi ?? mozesz strzelić fotexa jak to masz wykonane?
[ Dodano: Nie 15 Lis, 09 23:22 ]
ja się zastanawiam czy ona się zmieści na obudowie od tylnej klapy i haczyki dać koło stopu ... muszę to pomierzyć ... tylko pytanie czy nie będzie problemu jak klapa będzie szła do góry czy to się nie urwie :roll: .... a pewnie u Ciebie wygląda jakby była z tyłu kratka
Też mam taką roletę z tyłu, gdzie była już wcześniej zamontowana przez poprzedniego właściciela. Jest przykręcona do półki w połowie, tam gdzie jest to wybrzuszenie a na górze na haczykach standardowo. Zwija się sama przy otwieraniu klapy i nic nie przeszkadza. A i na kawałku półki można coś położyć.
Pozdrawiam
A ja mówię miałem jeszcze patent żeby ją przykręcić do obudowy klapy, ale nie wiem jak to wyjdzie, na razie wasze rozwiązania sa bardzo praktyczne, więc muszę pokombinować.
[quote="bobas"]Witam, zastanawiam się nad zakupem takich rolet na tylną szybę oraz boczne, i mam pytanie czy ktoś z was montował to w O1? , jakiś patent na montaż ? Jakieś opinie z użytkowania? Dziękuje za wszelkie odpowiedzi i sugestie ::
kupiłem w moto mix rok temu i fajnie działa zestaw:
Roleta przeciwsłoneczna 90X90 Type R (1 szt.), cena/jedn.: 28.00 zł
Rolety przeciwsłoneczne (45x55 cm) 2szt. Type R (1 kpl.), cena/jedn.: 26.00
Montaż: roletki do tylnej półki tuż przy miejscu jej podwieszania do klapy. zaczepy na wkręciki z zestawu do podsufitki.
przy takim montażu nawet coś widać we wstecznym lusterku
jak nie zapomnę to jutro wrzucę fotki....
pl0tr
miało być 101, było 120, jest 150+ i życie jest piękne
THE MAN WHO KNOWS (NOTHING)
Komentarz